مجموعه مایان پنجره، مجری درجه یک نمای کرتین وال، با برخورداری از افراد حرفه ای در این زمینه، سال های بسیاری است که افتخار همراهی در پروژه های طراحی تا اجرای نمای کرتین وال را داشته است. برای خرید پنجره های دوجداره، مشاوره و اجرای این سبک می توانید با ما در ارتباط باشید.
ما مدعی هستیم پروژه های شما را با کیفیت مطلوب و پایین ترین قیمت انجام می دهیم. جهت امتحان این ادعا کافیست استعلام قیمت پروژه خود را از طریق لینک زیر انجام دهید تا پس از ارسال پیش فاکتور، خودتان قضاوت کنید.
کرتین وال در واقع سیستمی مدرن از سازه های شیشه ای در ساختمان می باشد که به روش های مختلفی قابل اجرا است. در صورتی که این روش های اجرایی و واژه هایی همچون لامل، دیوار پرده ای، پروفیل آلومینیوم و ... شما را مقداری گیج کرده است و اطلاعات ناکافی در این زمینه دارید در این مطلب با ما همراه باشید.
نمای شیشه ای کرتین وال، که به آن دیوار پرده ای هم گرفته می شود، یکی از انواع نمای ساختمان است که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده است. مصالح این نما عمدتا از شیشه و آلومینیوم می باشد و گروه تخصصی مایان پنجره با تجربه بالای خود در این زمینه می تواند در طراحی و اجرای آن به شما کمک بسیاری کند. زیرا طراحان و مجریان این مجموعه با اجرای نمای کرتین وال، با بهترین و بالاترین متریال ساختمانی می توانند در کمترین زمان و هزینه ای مقرون به صرفه شما را در این پروژه یاری کنند.
یکی از مزیت های مهم نمای کرتین وال ساختمان، سبک بودن آنها می باشد. در این سازه ها، از پروفیل های افقی و عمودی آلومینیومی مخصوص استفاده می شود. این پروفیل ها ساختاری جداگانه از بدنه اصلی ساختمان دارند و در جلوی ساختمان نصب می شوند.
کرتین وال چیست؟ | همه موارد مهم درباره کرتین وال
این نما در حقیقت از ترکیب پنل های شیشه ای مات و شفاف با قاب های آلومینیومی سبک تولید و پیاده سازی می شود. عناصر تشکیل دهنده اصلی این نما شامل موارد زیر است. · لامل (پروفیل آلومینیومی) · پانل شیشه ای · یراق آلات
اجزای تشکیل دهنده کرتین وال
مراحل تولید و نصب نمای کرتین وال
همانطور که ذکر شد نمای شیشه ای از دو قسمت اصلی به نام پروفیل آلومینیومی و شیشه ای تشکیل شده است. به پروفیل های آلومینیومی در واقع لامل گفته می شود. نمای کرتین وال از بهم پیوستن این لامل ها و شیشه ساخته می شود. نمای شیشه ای لامل به صورت کلی از دو نوع تشکیل شده است: لامل های افقی (ترنسم) لامل های عمودی (مولیون). با وجود اینکه نمای کرتین وال از آلومینیوم و شیشه تولید می شود اما قابلیت خود ایستایی بسیار بالایی دارد و برای ایستایی نیازی به سازه های دیگری ندارد.
لامل چیست؟
لامل ها از انواع مختلفی تشکیل شده اند. لامل های زیر از نمونه لامل های مناسب برای نمای Curtin Wall به شمار می روند. · لامل آلومینیومی · لامل فولادی · لامل چوبی
انواع لامل برای اجرای نمای شیشه ای
در صورتی که همه سازه های نمای Curtin Wall را از نظر استحکام، طول عمر و عایق بودن یک اندازه بدانیم، بیشتر تفاوت آنها بین مربوط به نمای خارجی آنها می شود. انجام محاسبات ویژه نمای کرتین وال، زیرسازی و نصب لامل های عمودی و افقی، در اکثر سیستم ها به یک شیوه و با توجه به مدول بندی اختصاصی انجام می گیرد. در حقیقت بیشتر تفاوتی که بین سازه های نمای Curtin Wall وجود دارد، در شیوه تثبیت شده در فضای بین لامل ها می باشد. این تفاوت در ثابت کردن شیشه ها، باعث به وجود آوردن تفاوت در نمای خارجی تمام شده می شود. همینطور امکان نصب لوور یا پوسته دوم نما روی تمام سازه ها وجود دارد.
انواع سازه های نمای کرتین وال
در این نما، بعد از نصب لامل های عمودی و افقی، شیشه های نمای Curtin Wall در بین این لامل ها ایستا می شوند. بعد از قرار گرفتن مصالحی به نام درپوش یا cap، اتصال مخفی آنها با دماغه لامل شیشه ها در جای خود ثابت می شوند. درپوش هایی که در این نوع نمای شیشه ای استفاده می شوند از شکل های مختلفی برخوردار و قابل اجرا هستند. شکل هایی مانند گرد، مستطیل، دوکی و .. با طول و عمق متفاوت نسبت به یکدیگر. نکته قابل ذکر این است که عرض این درپوش ها از 5 سانتی متر بیشتر نمی شود. جنس این درپوش ها از آلومینیوم سری 6063 می باشد و می توان رنگ آنها را با توجه به طرح معماری انتخاب کرد. به صورت خلاصه در سیستم فیس کپ نمای کرتین وال، المان هایی به عرض 5 سانتی متر و همچنین عمق دلخواه در حاشیه هر مدول نما وجود دارد که زیبایی خاصی به نمای کلی می بخشد.
1. نمای فیس کپ (face cap)
در سیستم فریم لس نمای کرتین وال، بر عکس سیستم فیس کپ، از درپوش در نمای خارجی استفاده نمی شود. در این سیستم از چسب های مخصوص استراکچرال برای ثابت ماندن شیشه در فضای بین لامل ها استفاده می گردد. از این رو بعد از مدول بندی نما توسط لامل ها، مجددا شیشه ها در کلاف آلومینیومی قرار می گیرند و بعد در بین لامل ها ثابت می شوند. نتیجه این کار، سطح خارجی تقریبا یکنواختی است که از شیشه می باشد. فضای خالی بین هر مدول بیشتر از 2 سانتی متر نمی شود. معمولا این فضا با استفاده از چسب و یا لاستیک های EPDM پر می گردد. در این نوع سیستم هم همچون سیستم های دیگر نمای کرتین وال، امکان ایجاد بازشو مخفی وجود دارد. دیگر سازه های نمای کرتین وال را می توان زیر مجموعه همین دو سیستم دانست.
2. نمای فریم لس (frameless)
در این نوع سازه در نمای کرتین وال، براساس طرح معماری در یکی از جهت های عمودی یا افقی از درپوش و در جهت دیگر لاستیک یا چسب برای ثابت ماندن شیشه استفاده می شود. در حقیقت این سیستم، ترکیبی از نمای کرتین وال فریم لس و نمای کرتین وال فیس کپ می باشد و منحصر به فرد است! همچنین جلوه بسیار متفاوتی برای نمای خارجی ساختمان بوجود می آورد.
3. نمای سیستم سمی فریم لس (semi frameless)
نمای کرتین وال یو چنل را می توان زیر مجموعه ای از نمای فریم لس یا فول فریم لس در نظر گرفت. اما بدین صورت است که در این سیستم از کلاف آلومینیومی دور شیشه استفاده نمی شود. در این سیستم با استفاده از اسپیسر خاص دور شیشه و همچنین قطعات کوچکی از جنس آلومینیوم، در فاصله های معینی بین فضای خالی داخل لامل وصل می شوند. همینطور قرار گرفتن پازل شکل این قطعات در فواصل خالی داخل اسپیسر و استفاده از چسب استراکچرال می توان به نمایی مثل نمای فریم لس ولی با قیمت کلی پایین تر برسیم. نمای کرتین وال یو چنل برای ساختمان هایی که ارتفاعی بیشتر از 20 متر دارند پیشنهاد نمی شود.
4. نمای یو چنل (U channel)
امروزه در هر شهری که ساکن باشید، ساختمان هایی با نمای شیشه ای را می توانید شاهد باشید. با توجه به پیشرفت بسیار زیاد در صنعت نمای ساختمان، شیشه به یک عنصر اصلی در ساختمان سازی تبدیل شده است. نمای کرتین وال در واقع علاوه بر زیبایی ظاهری بسیاری که در نمای ساختمان به وجود می آورد، ویژگی های دیگری هم دارد که در این قسمت به بررسی برخی از آنها خواهیم پرداخت.
ویژگی های نمای کرتین وال چیست؟
اولین خصوصیتی که نمای کرتین وال در بر دارد، قطعا زیبایی شگفت انگیز آن است. ایجاد خطوطی منظم و انعطاف پذیری بالایی که دارد در طراحی و اجرا به معماران این امکان را می دهد تا در طراحی نما با جسارت بتوانند جلوه ای خاص برای ساختمان ایجاد کنند.
1. زیبایی و انعطاف پذیری در طراحی
به دلیل متریال سبک وزنی که نمای کرتین وال دارد در ساخت و ساز بسیار کمک کننده خواهد بود. این نما از سبک ترین پوسته های نمای مدرن به شمار می رود.
2. وزن پایین نمای
شاید به دلیل اینکه در نمای کرتین وال، از شیشه استفاده می شود این باور اشتباه در عموم ایجاد شده است که این نما ایمنی به نظر نمی رسد. اما حقیقت این است که نمای کرتین وال از امنیت بالایی برخوردار است. این نما در برابر عوامل جوی مخربی همچون فشار باد، انبساط و انقباض، آب یا برف و زمین لرزه بسیار مقاوم است. همچنین این نما می تواند عایق صوتی فوق العاده ای داشته باشد.
3. ایمنی بالا
استفاده زیاد از نور طبیعی و کنترل آن از مهم ترین نکات آن در طراحی معماری است. با استفاده از نمای کرتین وال نور طبیعی به دورترین نقاط ساختمان راه پیدا می کند. این ویژگی بسیار مهمی است که در کنار آن میزان استفاده از برق و به تبع هزینه های آن را کاهش می دهد.
4. شفافیت
نیاز به توضیح نیست که یک نمای کرتین وال استاندارد می تواند باعث حفظ دائمی دمای طبیعی و دلخواه داخلی ساختمان شود. نمای کرتین وال را از این نظر می توان بهترین نوع نمای ساختمان باشد.
5. عملکرد حرارتی خوب
در صورتی که نمای کرتین وال به شکل اصولی طراحی و اجرا شود هزینه استهلاک و نگهداری بسیار کمی در بر دارد. توجه زیاد به جزئیات در زمان طراحی و اجرا و استفاده از مصالح با کیفیت از موارد تاثیرگذار در این مورد است.
6. هزینه نگهداری پایین
سیستم های کرتین وال یکی از نماهای مدرن با ترکیب پروفیل های آلومینیومی تحت عنوان استراکچر و یک متریال پوشش دهنده همچون شیشه، ورق و اسپندرل اجرایی می گردند. در واقع نمای کرتین وال در انواع مختلفی تولید می شود. انواعی همچون: سیستم کرتین وال یونیتایز و سیستم کرتین وال لامل. برای نصب کرتین وال، بعد از تعیین نقشه نما و مکان قرار گیری ستون های عمودی، بعد از علامت گذاری و همچنین شاقول و تراز بودن مکان قرار گرفتن لامل، بست های بسیار محکم تحت عنوان براکت که دو نوع آلومینیومی و آهنی از آن وجود دارد، به پودرها و دیواره ها در راستای لامل روی هر پودر نصب می شود. کار براکت ها مشابه کلیپس است و در دو طرف لامل قرار می گیرد. روی براکت ها محلی برای پیچ وجود دارد که به شکل بیضی یا لوبیایی می باشد و با سوراخ کاری روی لامل پیچ و مهره می گردد. در لامل های عمودی به علت پیشگیری از انضباط و انبساط و لرزهای سازه های دو حرکت صورت می پذیرد.
نصب براکت با جای پیچ های لوبیایی اولین کار است که موجب حرکت تقریبا یک سانتی متری به جلو و عقب سازه می شود. دیگر اینکه ستون های عمودی در هر پودر فواصل یک سانتی متری با لامل زیر و بالای خود دارد که به شکل کشویی با یکدیگر در حرکت هستند. می توان بیان کرد که با این حرکت کشویی لامل های عمودی هر طبقه برای خود در حکم واحد است. همچنین طبقه ها روی یکدیگر فشار و وزنی ندارند. فاصله یک سانتی متری که مابین هر لامل عمودی می باشد از داخل پشت پودر و همینطور از نما بعد از نصب شیشه معلوم نمی باشد. بعد از اینکه لامل های عمودی نصب شدند، نوبت به لامل های افقی می رسد. لامل های افقی به وسیله بست هایی ثابت و یا کشویی که از پیش روی لامل های عمودی نصب شده، به ستون های عمودی نصب می شود. همچنین باید گفت که مهم ترین دلیل قیمت نصب به تراز بودن لامل های عمودی مربوط می شود.
نصب نمای کرتین وال چگونه صورت می گیرد؟
در همه کرتین وال هایی که گفته شد، تمام سازه ها در محل پروژه ها مونتاژ می شوند. (برش پروفیل و نصب شیشه روی لامل). اما در یونیتایز قاب هایی با ابعاد مهندسی شده، تولید شده و در کارخانه شیشه روی قاب ها نصب می شود. همچنین یونیت های آماده شده به صورت پازل در پروژه روی یکدیگر نصب می شوند. اشکال در اجرای این کرتین وال، نبود ابعاد دقیق در نمای ساختمان است. در حالی که بعد از نصب پازل ها روی هم، در نهایت به علت اختلاف دهانه ها در عرض و ارتفاع ها نصب دچار مشکل می شود.
زیر ساز نصب نمای کرتین وال یونیتایز
قیمت نمای کرتین وال آکپا بستگی به نوع پیاده سازی، متراژ اجرا، ارتفاع کار، مدل های موجود در نما و ... دارد. شیوه های اجرا که با در نظر گرفتن طراح و کارفرما و همینطور کاربری ساختمان انتخاب می گردد. به طور معمول، مدول ها و بازشو ها در نمای کرتین وال با ارتفاع 2.2 مترو 1.1 تا 1.2 متر عرض می باشد. جهت کسب اطلاع دقیق از قیمت ها می توانید با ما تماس حاصل نمایید.
ثبت کلمه عبور خود را فراموش کردهاید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.